Premiere Netflix aprilie 2023 – În reluare pe mediaRPL

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Premiere Netflix aprilie 2023 – seriale

Beef – premieră Netflix 6 aprilie 2023

Serialul BEEF spune povestea consecinţelor unui incident în trafic dintre doi necunoscuţi. Danny Cho, un tip morocănos fără noroc în afaceri, se răfuieşte cu Amy Lau , o antreprenoare de succes cu o viaţă pitorească. Mizele tot mai mari ale conflictului le dau peste cap vieţile şi relaţiile în acest serial de comedie neagră extrem de emoţionant.

Transatlantic – premieră Netflix 7 aprilie.

Doi americani şi aliaţii lor încropesc o operaţiune de salvare în Marsilia, în 1940, pentru a ajuta artişti, scriitori şi alţi refugiaţi să fugă din Europa.

Divorce Attorney Shin premieră Netflix 8 aprilie.

Motivat de o tragedie personală, un fost pianist devenit avocat luptă pentru clienţii lui aflaţi în divorţ şi caută să câştige prin orice mijloace.

Florida Man – premieră Netflix 13 aprilie.

Un poliţist căzut în dizgraţie este nevoit să se întoarcă în statul lui natal, Florida, pentru o misiune dubioasă şi periculoasă, care îl trimite în căutarea unei comori.

Obsession – premieră Netflix 13 aprilie.

Aventura unui respectat chirurg londonez cu logodnica fiului său se transformă într-o obsesie erotică ce ameninţă să le schimbe vieţile pentru totdeauna.

Queenmaker – premieră Netflix 14 aprilie.

Având mustrări de conştiinţă, o consultantă influentă îşi foloseşte abilităţile pentru a susţine o avocată în cursa pentru primărie şi pentru a-şi distruge fostul şef.

Sweet Tooth: Sezonul 2 – premieră Netflix 27 aprilie 2023

În timp ce un nou şi ucigător val al Maladiei îşi face simţită prezenţa, Gus şi alţi hibrizi sunt ţinuţi prizonieri de generalul Abbot şi de Ultimii Oameni. Căutând să-şi consolideze puterea prin găsirea unui leac, Abbot îi foloseşte pe copii pentru experimentele doctorului Aditya Singh, şi el captiv, care se grăbeşte să o salveze pe Rani, soţia sa, care este infectată.

Pentru a-şi proteja prietenii, Gus acceptă să-l ajute pe dr. Singh şi porneşte într-o călătorie întunecată, legată de propriile origini şi de rolul lui Birdie, mama sa, în evenimentele care au condus la Marea Prăbuşire.

The Diplomat – premieră Netflix 20 aprilie

În toiul unei crize internaţionale, o diplomată de carieră trebuie să facă faţă noului post de ambasadoare în Marea Britanie şi căsniciei turbulente cu un politician de succes.

Indian Matchmaking: sezonul 3 – premieră Netflix 21 aprilie

De la Londra la New Delhi, peţitoarea Sima Taparia continuă să ajute persoane necăsătorite să găsească dragostea, asigurându-se pe parcurs că înţeleg mai bine realitatea.

Rough Diamonds – premieră Netflix 21 aprilie

După ce fratele său îngroapă imperiul familiei în datorii imposibil de plătit, un bărbat revine în lumea diamantelor din Anvers pentru a rezolva lucrurile.

Workin’Moms sezonul 7 – premieră Netflix 26 aprilie

În acest sezon final emoţionant, Kate şi prietenii ei caută un echilibru între victoriile pe plan profesional şi împlinirile personale. Este dificil, dar râsul ajută întotdeauna.

The Nurse – premieră Netflix 27 aprilie

O asistentă proaspăt venită într-un spital începe să suspecteze că dorinţa de atenţie a colegei ei ar putea fi legată de o serie de morţi ale pacienţilor. Bazat pe o poveste adevărată.

Premiere Netflix aprilie 2023 – filme

Weathering – 1 aprilie

După ce îşi pierde copilul în timpul unui travaliu care o aduce în pragul morţii, o jurnalistă îndurerată se luptă cu viziuni tulburătoare şi cu atacuri misterioase.

Phenomena – 14 aprilie

Atunci când liderul lor dispare, trei femei de vârstă mijlocie care investighează evenimente paranormale sunt puse la încercare. Inspirat de adevăratul Hepta Group.

Seven Kings Must Die – premieră Netflix 14 aprilie

Vreme de un secol, războiul dintre locuitori şi invadatorii danezi a făcut ravagii în acest ţinut. Acum, însă, pacea s-a instaurat, ţara este aproape unită şi singurul care mai trebuie să jure credinţă tronului este lordul Uhtred de Bebbanburg, care domneşte peste Northumbria.

După moartea regelui Eduard, pacea este ameninţată şi cei doi potenţiali moştenitori, Aethelstan şi Aelfweard, se luptă pentru tron. Când aude că Aethelstan, altădată protejatul său, urmează să participe la luptă, Uhtred se grăbeşte să-l ajute să-şi asigure victoria, dar tânărul prinţ nu mai este aşa cum îl ştia şi se află acum sub o influenţă nefastă. Uhtred este nevoit să decidă dacă să-i fie loial regelui sau ţinutului său natal.

Chokehold – premieră Netflix 21 aprilie

Evitând un scandal, un cuplu din Istanbul începe o viaţă nouă într-un orăşel de pe coasta Egeei, dar descoperă curând că localnicii vor să scape de ei.

Chupa – premieră Netflix 7 aprilie

În timp ce îşi vizitează familia în Mexic, un băiat singuratic se împrieteneşte cu o creatură mitică ascunsă la ferma bunicului său şi porneşte într-o aventură uimitoare.

A Tourist’s Guide to Love – premieră Netflix 21 aprilie

Sosită în Vietnam cu treabă, directoarea executivă a unei agenţii de turism din America întâlneşte un ghid nonconformist care o ajută să descopere farmecul aventurii.

The Matchmaker – premieră Netflix 27 aprilie

Când un bărbat se îndrăgosteşte de frumoasa stagiară de la biroul său, o urmează într-o staţiune din deşert, asediată de forţe bizare.

Premiere româneşti pe Netflix în aprilie

Taximetrişti – premieră Netfix 12 aprilie

Doi taximetrişti care lucrează în tura de noapte în aglomeratul Bucureşti dau peste tot felul de clienţi vorbăreţi, excentrici şi, uneori, periculoşi.

Cu: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Răileanu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu („Micutzu”), Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Ramona Niculae, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Adrian Ban, Adi Bulboacă, Adrian Nicolae

În aprilie vor mai avea premiera pe Netflix şi filmele româneşti:

  • Pup-o Mă! 3
  • Oameni de treabă
  • Fără prelungiri
Au distribuit acest Film/Episod Online0